De Almere City FC betaalkaart

Bij de kassa's van het Yanmar Stadion kun je vanaf dit seizoen met je seizoenkaart afrekenen. Niet langer loop je met een zak vol muntjes of met los geld op zak; de seizoenkaart krijgt namelijk een ingebouwde chip waarmee je aan de kassa's kunt betalen. De kaart gaat de doorlooptijd bij de eet- en drinkpunten aanzienlijk verminderen.

Je seizoenkaart voorzie je van saldo in deze online omgeving MijnAlmereCityFC en een bijbehorende app KNIP: itunes of android . Uiteraard komt er ook een oplaadpunt bij de ingang van het Yanmar Stadion. In de rij staan hoeft echter niet meer voor de supporters die zich goed voorbereiden: opladen en je saldo inzien kan vanaf je eigen keukentafel.

Om de overgang te vergemakkelijken is het dit seizoen in de kantine van Sporting Almere en het supportersplein ook nog mogelijk met je PIN-pas te betalen. Ook voor dagjesmensen zijn er betaalkaarten beschikbaar. De betaalkaart kost de bezoeker 2 euro, maar dat aankoopbedrag komt meteen als tegoed op de betaalkaart te staan. Het eerste drankje is hiermee dus meteen afgetikt.

Het stappenplan naar een opgewaardeerde betaalkaart via de KNIP app:

1. Download de KNIP app via de App Store of Google Play Store.
2. Vul je e-mailadres in en druk op 'Volgende'.
3. Druk op 'Betaalpas' en vul je betaalkaartnummer en de CVC code in of scan de QR code.
4. Er is een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox. Open vervolgens de
link op je telefoon om je KNIP account te activeren.
5. Maak een account aan door je gegevens in te vullen. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en druk op 'Gereed'.
6. Vul vervolgens een pincode in om de app te beschermen.
7. Je bent nu geregistreerd. Via 'Rekeningen' kun je nu opwaarderen via iDEAL of Creditcard.

1 augustus 2018

Deel dit artikel: