Bestel nu je seizoenkaart voor 2018/2019

Almere City FC gaat de meest spannende competitie in jaren tegemoet. Onze FC miste op een kleine 50 centimeter na de Eredivisie en moest de honneurs aan tegenstander De Graafschap laten. De ambities blijven ook in 2018/2019 echter recht overeind. Met aansprekende namen zoals FC Twente, Sparta Rotterdam, Roda JC en NEC Nijmegen wordt de strijd in de Keuken Kampioen Divisie heviger dan ooit. Dus: If you can’t stand the heat, get out of the kitchen!

Onder leiding van de nieuwe trainer, Michele Santoni, gaat Almere City FC op jacht naar nieuwe successen. Successen voor onze club en onze stad. Wij hebben nog geen geschiedenis, wij schrijven geschiedenis! En jij kan daar onderdeel van zijn. Maak alle actie live mee vanaf je eigen plek in het Yanmar Stadion. Met passie op het veld en sfeer op de tribunes.

De nieuwe seizoenkaart van Almere City FC is nu verkrijgbaar! Bezoek voordelig alle 19 thuiswedstrijden in het Yanmar Stadion, profiteer van aantrekkelijke kortingen en krijg een Fancard cadeau. Voor alle informatie over de voordelen van de seizoenkaart, prijzen en levering bekijk je deze pdf.

Nieuwe seizoenkaart bestellen

Om een nieuwe seizoenkaart te bestellen klik je hier. Verlengen van de seizoenkaart is niet meer mogelijk. De verlengingsperiode is inmiddels verstreken.

Nieuwe plekken beschikbaar

Voor het eerst kunnen supporters dit seizoen ook seizoenkaarten kopen op de B-tribune. Bij deze luxere seats heb je een stoel ter hoogte van de middenlijn, uiteraard met een heater boven de tribune. Ook zit er een kussentje op je stoel. Een seizoenkaart op de B-tribune kost € 250,00. Losse kaarten voor deze seats kosten online € 22,50 en aan de stadionkassa € 25,00. Er zijn 144 plekken beschikbaar op de B-tribune. Heb je al een seizoenkaart besteld, maar wil je liever op de B-tribune zitten? Verplaatsen is nog mogelijk. Stuur daarvoor een mail naar ticketing@almerecity.nl. 

8 mei 2018

Deel dit artikel: