Bestel nu je seizoenkaart voor 2018/2019

Almere City FC start op 15 december aanstaande met de verkoop van de halve seizoenkaart. De club is hot and happening en klaar om de geschiedenisboeken in te stormen. Dit seizoen werd al een aantal keer het bordje 'uitverkocht' omgedraaid bij de wedstrijdkassa's, onder andere door de verkoop van meer dan 1250 seizoenkaarten. Maak de tweede seizoenshelft live mee vanaf je eigen plek in het Yanmar Stadion met onder andere krakers tegen FC Twente en Sparta, het opkomende FC Den Bosch en rivaal Telstar.

Meer informatie over de voordelen van de seizoenkaart, prijzen en levering vind je later op deze pagina terug.

De ambitie is om na seizoen 2018-2019 in de top van het klassement te eindigen. Met aansprekende namen zoals FC Twente, Sparta Rotterdam, Roda JC en NEC Nijmegen is dat een torenhoge ambitie, maar zoals de seizoenkaartcampagne al verraadde: If you can’t stand the heat, get out of the kitchen!

Nieuwe plekken beschikbaar
Voor het eerst kunnen supporters dit seizoen ook seizoenkaarten kopen op de B-tribune. Bij deze luxere seats heb je een stoel ter hoogte van de middenlijn, uiteraard met een heater boven de tribune. Er zijn 144 plekken beschikbaar op de B-tribune. Heb je een voorkeur voor een halve seizoenkaart op de B-tribune? Stuur daarvoor een mail naar ticketing@almerecity.nl. 

8 mei 2018

Deel dit artikel: