Ally-of-niets! Met een halve seizoenkaart val je met je neus in de boter!

Almere City FC start op 15 december aanstaande met de verkoop van de halve seizoenkaart. De club is klaar om de geschiedenisboeken in te stormen. Dit seizoen werd al een aantal keer het bordje 'uitverkocht' omgedraaid bij de wedstrijdkassa's, onder andere door de verkoop van meer dan 1250 seizoenkaarten. 

Maak de tweede seizoenshelft live mee vanaf je eigen plek in het Yanmar Stadion met onder andere krakers tegen FC Twente en Sparta, het opkomende FC Den Bosch en rivaal Telstar. Bestel hier je halve seizoenkaart!

De ambitie is om na seizoen 2018-2019 in de top van het klassement te eindigen. Met aansprekende namen zoals FC Twente, Sparta Rotterdam, Roda JC en NEC Nijmegen is dat een torenhoge ambitie, maar zoals de seizoenkaartcampagne al verraadde: If you can’t stand the heat, get out of the kitchen! De volgende prijzen gelden voor de tweede seizoenshelft:

A1 97
A2 87
A3 77
C1 77
C2 87
C3 97
D1 67
E1 67
E2 67
F1 67
F2 67


B-tribune
Voor het eerst kunnen supporters dit seizoen ook halve seizoenkaarten kopen op de B-tribune. Bij deze luxere seats heb je een stoel ter hoogte van de middenlijn, uiteraard met een heater boven de tribune. Heb je een voorkeur voor een halve seizoenkaart op de B-tribune? Stuur daarvoor een mail naar ticketing@almerecity.nl. 

Bestel een halve seizoenkaart!

8 mei 2018

Deel dit artikel: