Overtuigende zege Jong Almere City op ODIN'59

Jong Almere City FC heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. In de tweede speelronde van de Derde Divisie Zaterdag werd ODIN’59 met 1-4 verslagen. De ploeg van trainer Ivar van Dinteren speelde een overtuigende wedstrijd, waardoor drie punten konden worden bijgeschreven.

In Heemskerk kon Dennis van der Heijden zijn eerste goal in Almeerse dienst bijschrijven. De spits, die is overgekomen van ADO Den Haag en afgelopen donderdag zijn contract tekende, kopte al na vier minuten de 0-1 binnen.

De thuisploeg kwam vervolgens weliswaar op gelijke hoogte, maar kon daar niet lang van genieten. Met een snoeiharde vrije trap zorgde Charlie Telfer voor de 1-2. Dat was ook de ruststand, waarna Silvester van der Water vlak na de theepauze voor de 1-3 zorgde.

In de 70e minuut zorgde Khalid Tadmine met een bijzonder fraai afstandsschot voor de 1-4, waarmee het duel definitief beslist was. Een mooie opsteker voor de ploeg van Van Dinteren, die vorige week bij de competitiestart nog een 2-0 voorsprong uit handen gaf.

Volgende week neemt Jong Almere City FC het in eigen huis op tegen Scheveningen. De aftrap van dat duel is om 15.00 uur. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang.

Foto: Silvester van der Water, hier op een archieffoto, is in Heemskerk één van de doelpuntenmakers; Ron Baltus, www.sportshots.pro 

2 september 2017

Deel dit artikel: