O13 neemt revanche in Amsterdam

De spelers van de O13 ontmoetten zaterdag de tegenstander in Amsterdam. Onder de rook van de Arena moesten de spelers uit Almere orde op zaken stellen tegen het enige team in de competitie (tot nu toe) die hun had verslagen; FC Amsterdam. Met een verdrietige 0-2 thuis in Almere, heeft FC Amsterdam laten zien dat je ook zou kunnen winnen van deze jongens van City. Maar met het kampioenschap in zicht en de drive te laten zien wie er beter is, gingen de mannen gezond gespannen en bijzonder gemotiveerd het veld in.

Meteen na het eerste balcontact was duidelijk dat dit een andere wedstrijd zou worden dan thuis op veld 9. Het fysieke spel en de balhandigheid van sommige spelers bij Amsterdag overviel de mannen van City nu niet. Met mooie combinaties, snel spel en een gedreven instelling waren ze vanaf het begin de betere. Dit mondde uit in een verdiend kopdoelpunt van Pieter na 4 minuten, vanuit een op maat ingebrachte corner door Lars. De spanning - voor zover die er nog was - was direct weg en City liep na een klein kwartier verder uit door een feilloos ingeschoten vrije trap door Kylan. Weer 3 minuten later werd de 0-3 gemaakt (rust).

Na rust volgde bij een moment van onoplettendheid de 1-3, maar dit werd beantwoord door nog eens 2 doelpunten van City. Een mooi resultaat, de punten naar Almere en wéér een mooie stap dichterbij het kampioenschap.

Uitslag:

1-5

4' Pieter

18' Kylan

22' Ghillian

(34' FC Amsterdam)

40' Lars

56' Noah

 

Opstelling:

Hidde (k), Sander, Lars, Younes, Pieter, Roemer, Sem, Dichayro, Chiverio , Kylan, Ghillian

Wissels:

Chay (30'), Noah (30'), Abdelilah (30'), Alex (k)

Afwezig:

Wassim

Geblesseerd: 

Elaydjah

Gele kaarten: 

-

 

22 maart 2017

Deel dit artikel: