Goed presteren op school, goed presteren op het veld

Studiebegeleider bij Almere City FC beschikbaar voor Jeugdselecties

Almere City FC vindt het belangrijk dat haar jeugdspelers goed presteren op het veld. Maar de club vindt het net zo belangrijk dat de spelers het goed doen op school. Als het lekker gaat op school, kom je ontspannen en zonder zorgen op de club om te trainen en wedstrijden te spelen. Goed presteren op school en goed voetballen hebben dus alles met elkaar te maken.

Daarom heeft Almere City studiefaciliteiten voor haar selectiespelers. Als het even niet goed gaat op school, dan kan je Levy Mensink, de studiebegeleider van Almere City, om hulp vragen:

- Het lukt je niet om je huiswerk goed te plannen

- Je hebt hulp nodig bij je huiswerk

- Je maakt je zorgen over school en wil daar over praten

- Het lukt niet om thuis je huiswerk af te krijgen

- Advies bij het plannen van je voorbereiding van je examen

- Je schoolrooster past helemaal niet bij de trainingstijden

- Je wilt bemiddeling tussen school en Almere City FC

De studiebegeleider is altijd voor jou beschikbaar om je met schoolse zaken te helpen. Zorg er samen met hem voor dat het op school goed gaat, zodat je altijd ontspannen op het veld staat, zonder zorgen voor school.

Huiswerklokaal bij Almere City FC

Voor of na de training kan je altijd gebruik maken van het huiswerklokaal van Almere City. Dit is in het gebouw van de kleedkamers, trap op, rechts af, op de eerste verdieping. Als je je laptop van thuis of van school meeneemt, dan kan je daar met ons draadloos netwerk ongestoord je huiswerk doen. Zeker voor het ‘maakwerk’ is de ruimte zeer geschikt.

Heb je voor of na de training een uurtje over, maak daar dan gebruik van. Het is pure tijdswinst. En denk erom: de huisregel van het studielokaal is: hier heerst rust.

De studiebegeleiding is open op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag.

Beschikbaarheid studiebegeleider

De studiebegeleider is op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur op de club. Wil je hem echter snel spreken, dan kan je hem mailen of bellen. Dan maakt hij snel een afspraak met je op de club om je te helpen. Levy Mensink is centrummanager van Playing for Success Almere en heeft dagelijks contact met het gehele Almeerse onderwijs. 

Contact

Wil je contact opnemen met Levy Mensink? Bel dan 06-10388083 of mail naar studiebegeleiding@almerecity.nl

15 juli 2014

Deel dit artikel: