O17 en O19 strijden om plaatsing Eerste Divisie Hoog

De winterstop komt eraan en dat betekent dat bijna de helft van de competitie erop zit. O19 en O17 hopen bij de eerste vier te zitten om zo in de Eerste Divisie Hoog terecht te komen. De mannen van Jason Oost en René Koster spelen zaterdag thuis. O19 neemt het op tegen VVV Venlo en O17 neemt het op tegen Willem II.

René Koster heeft zich goed voorbereid op de wedstrijd en vertelt zijn team dat dit de momenten zijn om op te staan. De mannen lijken geluisterd te hebben en spelen een uitstekende eerst helft, waarbij het 1-0 wordt door Rodney Kemp. De wedstrijd zit wél nog vol spanning met een kleine voorsprong.

Dit blijkt ook nog niet genoeg te zijn. VVV weet wat terug te doen en komt terug op 1-1. De spanning is om te snijden, maar City is onverzettelijk. Uiteindelijk komt er een briljante voorzet waar Joshua Zimmerman alleen maar tegenaan hoeft te lopen.

De ontlading is fantastisch bij de 2-1. Deze eindstand brengt O19 weer een stap dichterbij de Eerste Divisie Hoog. Vandaag zagen we onder de lat weer Stijn Keller die uitstekend gekeept heeft en zich wist te onderscheiden met zijn goede uittrappen en een briljante redding op een gevaarlijke vrije trap.

Na de goede prestatie van valt de uitslag van de O17 tegen. Helaas is het rendement van City in de eindfase nul en daardoor is het een ontzettend lastige wedstrijd voor de mannen van Jason Oost. Willem II daarentegen is de hele wedstrijd gevaarlijk en komt vaak in de zestien bij City. Gelukkig staat Magdiel onder de lat die met zijn goede been uit bed is gestapt. Ondanks de vele reddingen weet ook Magdiel echter niet te voorkomen dat Willem II naar een 0-4 overwinning uitloopt.

9 december 2018

Deel dit artikel: