Almere City 015 snoept punten af van Feyenoord

3 februari 2018

De jongens van 015 hebben vanmiddag een prima prestatie geleverd in de competitiewedstrijd tegen Feyenoord. De Almeerders speelden 0-0 gelijk tegen de Rotterdamse ploeg.

Op basis van het spel van beide teams is een gelijkspel ook een prima uitslag. Echt grote kansen wisten de ploegen niet te creëren alhoewel aan allebei de kanten wel wat goede aanvallen werden opgezet. Die werden keer op keer goed verdedigd of eenvoudig niet goed benut. 

Feyenoord speelde slordig en ging onzorgvuldig om met mogelijkheden. Almere City zat er goed bovenop en stoorde continue. In de tweede helft gaven de Almeerders iets meer ruimte en een paar keer - onnodig - een vrije trap weg. De Rotterdammers wisten daar niet van te profiteren. Ook Almere City wist nog een paar keer een goede aanval op te zetten maar verder dan randje 16 kwamen ze niet.

Al met al een verdienstelijk punt voor de 015 van Almere City, dat door onder andere blessures met een ietwat gewijzigd elftal aantrad bestaande uit vijf en later zelfs zeven eerstejaars spelers.

Uitslag 0-0

Opstelling:
Kennis, Roemer, Stije, Jens, Younes, Sander, Milan Brüggemann, Elaydjah, Amine (67’ Sjors), Ghillian, Collin (55’ Shavently)

Wissels:
David, Pieter, Appie, Sjors

Geblesseerd/ziek:
Jochem, Milan Bikhan, Alex, Imani, Geviljo
 

3 februari 2018

Deel dit artikel: