Goed veldspel en hard werken maar geen beloning voor 014

Willem II 014 - Almere City 014

In een ongekend spannende wedstrijd waar het ging om de koppositie heeft Willem II aan het langste eind getrokken. Almere City begon fel aan de wedstrijd. Willem II kon maar slecht met de constante druk omgaan en wist daardoor slecht op te bouwen. Almere City verzuimde alleen het overwicht om te zetten in doelpunten.

Na rust had Willem II zich zelf herpakt en de eerste 10 minuten hadden de Almeerders een slechte fase waar ze even alle zeilen moesten bijzetten. Daarna kwamen de elftallen weer in balans. De beste kansen waren echter voor Almere City. Door steeds opnieuw de aanval op te zetten, hard te werken en goed te combineren kwamen ze steeds opnieuw in scoringspositie. Het was alleen Willem II die een kans direct benutte. Met nog 20 minuten te spelen was er geen man over boord voor Almere City maar opnieuw werden kansen niet benut en bleven de drie punten in Tilburg.

Met nog drie wedstrijden te spelen is de strijd is ongekend spannend in deze competitie. Zowel Willem II als FC Dordrecht en Almere City maken nog kans op de titel. 

Wedstrijdverloop: 
50' 1-0 Willem II 

Opstelling:
Kennis, Dean (35' Sander), Sem ('65 Pieter), Stije, Younes, Achraf, Dave (53' Milan), Amine, Chemaiyro, Geviljo, Sincere

Wissels:
Indy, Milan, Sander, Pieter, Elaydjah

Afwezig:
Thijs, Kyron, Jochem (blessures)
Jens (schorsing)

Gele kaarten:
Stije 

17 april 2017

Deel dit artikel: