Mediabeleid

Almere City FC hecht grote waarde aan een goede relatie met de media. Voor ons is het belangrijk dat de club goed bereikbaar is, dat we transparant zijn in onze communicatie en u van dienst kunnen zijn waar dat nodig is. Om de samenwerking zo prettig mogelijk te laten verlopen heeft de club een aantal richtlijnen opgesteld.

Toegangsbeleid play-offwedstrijd De Graafschap

Alle vertegenwoordigers van de media (zowel journalisten als fotografen) dienen zich voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Almere City FC te accrediteren via perszaken@almerecity.nl. In dit accreditatieverzoek dient u duidelijk aan te geven namens welke opdrachtgever u de wedstrijd wilt bezoeken. Bij goedkeuring van het accreditatieverzoek wordt de perskaart vervolgens als e-ticket een dag voor de wedstrijd naar u verstuurd. 

Wij verzoeken u om het accreditatieverzoek uiterlijk twee dagen voor de wedstrijd in te dienen. Ook horen wij graag of een werktafel voor u noodzakelijk is. Op die manier zijn wij beter in staat om de twaalf werkplekken op onze perstribune te verdelen onder de aanwezige journalisten. Journalisten die tijdens de wedstrijd geen werktafel nodig hebben, krijgen een tribuneplek direct naast de perstribune toegewezen. Het e-ticket wordt een dag voor de wedstrijd naar u gemaild. 

Mediavertegenwoordigers kunnen zich voorafgaand aan de wedstrijd melden in de perskamer. Hier zijn de opstellingen beschikbaar en fotografen krijgen hier een hesje uitgereikt. Tijdens de play-offs bevindt de perskamer zich in onze Playing for Success ruimte. (Bij binnenkomst in het stadion in het linker gebouw, de trap op en dan rechts.)

Thuiswedstrijden Jong Almere City FC

Ook om de thuiswedstrijden van Jong Almere City FC bij te wonen kunt u een mail sturen naar perszaken@almerecity.nl. Wij zijn dan op de hoogte van uw komst. Voor de wedstrijden van Jong Almere City FC versturen wij geen e-tickets. Media zijn rondom de wedstrijden van Jong Almere City FC welkom in de businesslounge van de club. Hier verstrekken wij de perskaarten en u kunt hier ook een opstellingenformulier krijgen. Interviewverzoeken voor spelers van Jong Almere City FC kunnen na afloop van de wedstrijd ingediend worden bij teammanager Herman Koster.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein voor het Yanmar Stadion. Hier worden geen aparte parkeerkaarten voor uitgegeven.

Interviewverzoeken

Interviewverzoeken voor de directie, trainers, spelers of medewerkers van Almere City FC verlopen via de persafdeling van de club. Verzoeken dienen aangevraagd te worden via persvoorlichter Jordy Haak. Verzoeken kunnen ingediend worden via perszaken@almerecity.nl.

Trainingen

De trainingen van Almere City FC zijn over het algemeen openbaar en dus ook te bezoeken voor de media. Op de dag voorafgaand aan de wedstrijd zijn de spelers en de trainer na afloop van de oefensessie beschikbaar voor korte interviews. Wanneer media op andere dagen een interview met een speler / de coach willen houden, dient dit aangevraagd te worden via perszaken@almerecity.nl.

Persvoorlichter

Jordy Haak
perszaken@almerecity.nl

036-5486888

14 augustus 2015

Deel dit artikel: