Voetbal in het weekend: Op zaterdag naar Oss!

Lijkt het jou heerlijk om een uitwedstrijd van Almere City FC te bezoeken, maar zit jou vrijdagavond altijd al volgepland? Dan is dit je kans! Op zaterdag 17 november (18.30 uur) wacht voor de equipe van trainer Michele Santoni de awayday bij FC Oss. Het duel is met de auto of bus te bezoeken en tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50.

Autocombi

De online kaartverkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart en loopt tot vrijdag 16 november, 15.00 uur. Supporters die met de eigen auto willen afreizen naar Brabant kunnen een ticket aanschaffen voor € 10,50. De routebeschrijving is hier te downloaden. Het omwisselen vindt op de wedstrijddag tussen 16.00 uur en 16.30 uur plaats bij het Yanmar Stadion. Om tickets aan te schaffen klik je hier.

Let op: Het nuttigen van alcoholhoudende dranken is niet toegestaan op het parkeerterrein of in de daar aanwezige voertuigen.

Buscombi

Almere City FC organiseert ook weer een busreis naar Oss. De bus vertrekt vanaf het Yanmar Stadion, waar supporters vanaf 16.00 uur kunnen instappen. De bus vertrekt om 16.30 uur. Kaarten voor de buscombi (wedstrijdticket inclusief busreis) kosten € 18,00 en bestel je hier. Ook de kaartverkoop voor de buscombi loopt tot vrijdag 16 november 15.00 uur.

2 november 2018

Deel dit artikel: