Reis mee naar Helmond Sport!

Onze supporters kunnen zich deze week opmaken voor een rondje door Nederland. In acht dagen tijd wachten liefst drie uitwedstrijden. Duels waar we met smart naar uitkijken. Het slotstuk van de drukke week betreft de Awayday bij Helmond Sport. Na het volle uitvak in Volendam, willen we ook Brabant graag kennis laten maken met Almere!

Op vrijdag 2 november (20.00 uur) reizen we af naar het Lavans Stadion. De online kaartverkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart en loopt tot vrijdag 2 november 16.00 uur. Er is sprake van een verplichte bus/autocombi. Reizen per openbaar vervoer is zodoende niet toegestaan.

Buscombi

Supporters die gebruik willen maken van de buscombi betalen 20 euro voor een wedstrijdticket inclusief busreis. De bus vertrekt om 17.30 uur vanaf het Yanmar Stadion. Instappen is mogelijk vanaf 17.15 uur. Het is toegestaan om zelf consumpties mee te nemen in de bus. Om tickets te bestellen klik je hier.

Autocombi

Het is ook mogelijk om met de eigen auto de wedstrijd te bezoeken. Supporters die een los wedstrijdticket aanschaffen betalen hiervoor 7,50 euro en zijn vanaf 19.00 uur welkom in Helmond. Fans die met de auto afreizen naar Brabant dienen zich aan de verplichte routebeschrijving te houden. Deze is hier te downloaden. Om tickets te bestellen klik je hier.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

23 oktober 2018

Deel dit artikel: