Beleef ons bekeravontuur voor slechts 5 euro!

Niets zo leuk als een onvervalste pot bekervoetbal! De #RixaxRoad2Final krijgt op dinsdag 30 oktober (19.45 uur) een vervolg met de uitwedstrijd bij Kozakken Boys. Stel je navigatiesysteem in op Werkendam of ga voor een comfortabele reis met de bus. Voor slechts € 5,00 ben je erbij en steun je de ploeg van trainer Michele Santoni in de jacht op een plek in de achtste finales.

Door de 1-0 overwinning op FC Dordrecht in de eerste ronde, mag Almere City FC het bekeravontuur volgende week vervolgen. De gebroeders Teijsse (AFC) koppelden onze club tijdens de loting aan Kozakken Boys, de nummer twaalf van de Tweede Divisie. De club uit Noord-Brabant – competitiegenoot van Jong Almere City FC – begon niet al te best aan het seizoen, maar weet inmiddels weer wat winnen is. VVSB en Excelsior Maassluis werden onlangs verslagen.

Bovendien zijn verrassingen in de strijd om de KNVB Beker eerder regel dan uitzondering. Het mag dus duidelijk zijn dat Kozakken Boys niet onderschat mag worden. De equipe van trainer Jasper de Muijnck was in de vorige ronde met 3-1 te sterk voor ONS Sneek. Dinsdagavond willen Santoni en zijn mannen echter met de overwinning op zak van het veld stappen. De kans dat daarna in de achtste finales immers een bijzonder fraai affiche wacht is aannemelijk.

Om de kans op succes te vergoten hopen wij ook in Werkendam weer te mogen rekenen op de massale steun van onze fans. Dankzij bekerpartner Rixax Verhuur is de busreis naar sportpark De Zwaaier helemaal gratis! De bus vertrekt om 18.00 uur bij het Yanmar Stadion. Het toegestaan om zelf consumpties mee te nemen. Kaarten voor de tweede ronde van de KNVB Beker bestel je hier.

Het is ook mogelijk om met eigen vervoer naar Werkendam af te reizen. Een ticket kost dan eveneens € 5,00. Om tickets te bestellen klik je hier.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

22 oktober 2018

Deel dit artikel: