Historische trips naar FC Twente en Werkendam

Almere begint de werkweek met een historische avond in Volendam in het achterhoofd. Vooral de away-day per boot werd breed uitgemeten in de nationale media. Tijd om vooruit te kijken en ook de rest van het land te ontdekken. De eerstvolgende away-day is namelijk historisch, Almere City FC speelt voor het eerst in de geschiedenis in competitieverband in de Grolsch Veste tegen de hoofdmacht van FC Twente.

Kaarten voor de unieke gebeurtenis zijn nu te koop. Voor de uitwedstrijd geldt een verplichte auto-buscombi. Almere City FC organiseert een busreis naar de Grolsch Veste. In de bus is het vrij toegestaan om eten en dranken mee te nemen.De bus vertrekt om 17.15 uur vanaf het Yanmar Stadion, instappen is mogelijk vanaf 17.00 uur. De verkoop sluit op vrijdag 26 oktober om 16:00 uur. De buscombi kost de supporter €20,00 (wedstrijdticket inclusief busreis).

Almere City FC supporters die met de auto afreizen naar De Grosch Veste ontvangen per mail een routebeschrijving, die ook opgevolgd moet worden. Reizen per openbaar vervoer en een bezoek brengen aan de binnensteden van Hengelo en Enschede is niet toegestaan. Een ticket voor de autocombi is verkrijgbaar voor € 13,00.

Overigens organiseren ook de supporters verschillende busreizen, waaronder de unieke Lijn 40. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina van Almere City Fans.

Kozakken Boys voor de #RixaxRoad2Final
Ook Werkendam staat reeds ingeprogrammeerd in de routeplanners van de reizigers. De kaartverkoop voor Kozakken Boys loopt tot zondag 28 oktober middernacht. Een kaartje voor de tweede ronde van het bekeravontuur kost 5 euro, inclusief busreis. Deze geste wordt mogelijk gemaakt door bekerpartner Rixax Verhuur, die uiteraard hoopt dat de #RixaxRoad2Final de ploeg uit Almere een ronde verder brengt. 

15 oktober 2018

Deel dit artikel: