Trossen los: Met de boot naar Volendam!

Haal je zeemanstenue maar uit de kast, want op vrijdag 12 oktober kun je voor het eerst in de geschiedenis per boot Almere City FC achterna reizen. Om 20.00 uur wacht de uitwedstrijd bij FC Volendam. Een heerlijk treffen, waar onze supporters graag iets bijzonders van willen maken. Daarom organiseren zij een heuse bootcombi!

Een ticket voor de bootcombi is verkrijgbaar voor € 35,00 (bootreis inclusief wedstrijdticket). Het boarden begint op vrijdag 12 oktober om 17.00 uur bij jachthaven ‘De Blocq van Kuffeler’ (Oostvaardersdiep 16, 1309 AA Almere). Wanneer iedereen aan boord is, zal het vaartuig omstreeks 17.30 uur het ruime sop kiezen. Aan boord wordt door de fans gezorgd voor feestmuziek en zijn consumpties verkrijgbaar. Na aankomst in de haven van Volendam, lopen de fans gezamenlijk naar het Kras Stadion, waar om 20.00 uur wordt afgetrapt. Na afloop van de wedstrijd gaat ook de terugreis via het water.

Kaarten voor de bootcombi bestel je door in het online ticketingsysteem te kiezen voor de optie bootcombi. Let op: de bootcombi kan alleen doorgang vinden bij minimaal 100 aanmeldingen. Om kaarten te bestellen klik je hier.

Buscombi

Heb je het niet zo op golven en een zeebriesje? Dan kun je ook kiezen voor de vertrouwde buscombi. In dat geval ben je voor € 20,00 van de partij. Om 18.00 uur wordt er verzameld bij het Yanmar Stadion, waarna de bus om 18.15 uur zal vertrekken. Het inruilen van het omwisselbiljet voor een toegangskaart gebeurt bij het gastenvak van Volendam. Om kaarten te bestellen klik je hier.

Autocombi

Liever met eigen vervoer naar Volendam? Dan kun je kiezen voor optie drie, de autocombi. Een los wedstrijdticket scoor je voor slechts € 8,00. Supporters van Almere City FC zijn vanaf 18.00 uur welkom op De Dijk. Het is niet toegestaan om met het OV naar Volendam af te reizen. Om kaarten te bestellen klik je hier.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

4 oktober 2018

Deel dit artikel: