Reis mee naar Doetinchem voor dé finale!

De uittocht van Almere City-supporters naar De Vijverberg is aanstaande. Om 14:00 uur is de club gestart met de verkoop van de uitkaarten voor de spannende finalestrijd tegen De Graafschap, aanstaande zondag om 16.45 uur. Er zijn 550 kaarten beschikbaar. Wees er snel bij en maak onderdeel uit van een historische trip.
 
Met z’n allen naar Doetinchem
Een plek in de Eredivisie. Dat is wat er donderdag en aanstaande zondag op het spel staat. Voor de uitwedstrijd in Doetinchem is sprake van een verplichte buscombi. Een wedstrijdticket (inclusief busreis) kost  € 20,00. De bussen vertrekken zondag om 14.00 uur bij het Yanmar Stadion. De instapprocedure begint om 13.30 uur. 
 
Online verkoop
De online verkoop voor de uitwedstrijd is dinsdag om 14.00 van start gegaan en loopt tot zondag 20 mei 10.00 uur. Het uitvak van de Vijverberg biedt plaats aan 550 supporters en uiteraard geldt: vol is vol. Wees er dus snel bij en verzeker je van een ticket voor deze beslissende wedstrijd. Om kaarten te bestellen klik je hier.
 
Balieverkoop
Voor supporters die niet in de gelegenheid zijn om online tickets aan te schaffen is het mogelijk om langs te komen bij de receptie van de club. Hier worden ook kaarten verkocht. De receptie is op werkdagen geopend tot 17.00 uur.
 
Consumpties onderweg
Het is toegestaan om zelf consumpties mee te nemen in de bus. 
 
Partybus
Supporters die met de partybus naar Doetinchem willen afreizen moeten hun kaarten niet via onze webshop bestellen. Bij vragen over de partybus kan gemaild worden naar slo@almerecity.nl.
 
Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro
15 mei 2018

Deel dit artikel: