Steun Almere City FC op bezoek bij Roda JC!

Almere City FC speelt op zondag 13 mei (20.00 uur) de beslissende return in de halve finale van de play-offs op bezoek bij Roda JC. Reis mee naar Limburg en schreeuw de ploeg van trainer Jack de Gier naar de finale! Alle informatie over de kaartverkoop.

Wedstrijd: Roda JC – Almere City FC (Halve finale play-offs)
Datum: Zondag 13 mei
Aanvangstijd: 20.00 uur
Vervoer: Vrij vervoer met maatwerk / buscombi
Prijs: € 9,50 

Online verkoop

De online verkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart en loopt tot zaterdag 12.00 uur. Op last van de politie Kerkrade kunnen wij de verkoop helaas niet langer open houden.

Vrij vervoer met maatwerk

Bij deze wedstrijd is sprake van vrij vervoer met maatwerk. Dat betekent dat supporters met de eigen auto mogen afreizen naar Limburg. Een ticket met vrij vervoer kost € 9,50. Parkeren kan op P3 bij de Albert Heijn XL. Om online een ticket met vrij vervoer te bestellen klik je hier.

Het is echter niet toegestaan om met het OV de wedstrijd te bezoeken. Ook is het voor supporters van Almere City FC niet toegestaan om voorafgaand of na afloop van de wedstrijd een bezoek te brengen aan het centrum van Kerkrade.

Buscombi

Om onze supporters zo goed mogelijk van dienst te zijn, organiseren wij vanuit de club ook een buscombi naar dit halve finale duel. En de club geeft de busreis cadeau! Een ticket voor de buscombi (wedstrijdkaart + busreis) kost daardoor ook slechts € 9,50. De bussen vertrekken zondag om 16.30 uur bij het Yanmar Stadion. De instapprocedure begint om 16.15 uur.

Supporters mogen zelf consumpties meenemen in de bus. Op de heenweg zijn twee alcoholische consumpties per persoon toegestaan.

Om tickets voor de buscombi te bestellen klik je hier.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

11 mei 2018

Deel dit artikel: