Mixing business with pleasure @ Almere City FC!

Onze club is zowel op als naast het veld volop in beweging. De sportieve verwachtingen zijn na het succesvolle vorige seizoen hooggespannen, maar ook de businessclub groeit gestaag in kwaliteit en kwantiteit.

De leden vermaken zich voor, tijdens en na de wedstrijden in de RABO Business Lounge of op de VIP- of Businesstribune. Daarnaast vinden er jaarlijks minimaal acht businessclub activiteiten plaats, waarbij plezier en zakendoen door elkaar heen lopen.

Het aankondigen van en aanmelden voor wedstrijden, activiteiten en diners gaat via de Businessclub App. Deze applicatie biedt onze leden tevens de mogelijkheid om hun bedrijfspropositie te delen en direct met elkaar in contact te treden.

Los van de wedstrijden en activiteiten profiteren businessclubleden van de exposure die Almere City FC kan bieden in de beschikbare communicatiekanalen. Daarbij is het voor de club een sport om samen de gestelde doelstellingen te halen en daarmee een jarenlange succesvolle relatie te garanderen.

Wil je met jouw bedrijf aansluiten bij de snel groeiende businessclub van Almere City FC? En daarmee getuige zijn van de sportieve opmars van onze club? Neem dan contact op met Wouter Griekspoor, 0621245925 of wgriekspoor@almerecity.nl. 

Foto: De Business Club van Almere City FC.

11 mei 2017

Deel dit artikel: