Rabobank Almere voor zevende seizoen op rij sponsor Almere City FC

Rabobank Almere is dit jaar voor het zevende opeenvolgende jaar sponsor van Almere City FC. Directievoorzitter Ferry Huurman schudde hiertoe onlangs de hand van Almere City FC algemeen directeur John Bes.

Met de continuering van het sponsorcontract is de trouwe businessclubpartner ook dit seizoen naamgever van de Rabolounge in het Yanmar Stadion. Wederom is de coöperatieve bank hiernaast de  steun en toeverlaat van de maatschappelijke tak van de betaald voetbalclub, Almere & The City. Ferry Huurman, directievoorzitter van Rabobank Almere, schaart zich achter de plannen van de ambitieuze voetbalclub: “Ik vind het bijzonder dat Almere City FC zich niet alleen bekommert om de sportieve resultaten, maar ook een belangrijke maatschappelijke rol vervult in deze stad. Dat sluit aan bij onze doelen en dus zijn we dit jaar weer trotse partner.”

Hij vervolgt: “De sfeer tijdens de wedstrijden is bijzonder prettig. De betrokkenheid vanuit de directie van de club, de sponsoren, de spelers en de supporters over en weer is groot. Ik denk dat dit een mooi gevolg is vanuit de projecten onder de noemer van Almere & The City. Want wat is het prachtig om bijvoorbeeld de fanatieke ‘routiniers’ te aanschouwen die een geweldige avond uit hebben met dank aan de Almeerse studenten die voor vervoer zorgen. Ik ben dan ook echt wel een ambassadeur voor Almere City FC!”      

 

Ook John Bes, algemeen directeur Almere City FC, is blij met de verlengde sponsoring door de Rabobank: “Al jarenlang is Rabobank een trotse partner van Almere City FC. Zij hebben de club zien groeien van een kleine speler naar een trotse vertegenwoordiger van de stad Almere. De kernwaarden ‘jong, eigenwijs en ambitieus’ stralen we op alle niveaus uit. Dankzij Rabobank kunnen we bovendien onze ambities verwezenlijken om de stad ook op sociaalmaatschappelijk vlak iets terug te geven.”

9 november 2018

Deel dit artikel: