Ultimum breidt partnership met Almere City FC uit

Zoals veel Almere City FC supporters inmiddels hebben kunnen constateren, speelt Almere City FC ook dit seizoen met trotse sponsor Ultimum op de rug. Het IT-bedrijf uit Almere is voor het tweede seizoen op rij een samenwerking aangegaan en heeft deze tegelijk verder uitgebreid: naast een plek op het shirt, heeft Ultimum tevens het volledige beheer gekregen over de IT van Almere City. Deze dubbele samenwerking is voor de komende drie jaar vastgelegd.

Uit de samenwerking blijkt dat IT en topsport hand in hand gaan. “Met de dynamiek en groei van het innovatieve Almere City FC zijn we overtuigd dat we een hoop voor elkaar kunnen betekenen. We zijn dan ook trots op de ondertekening van het nieuwe contract,” aldus Rodrigo Soto Escamilla, directeur van Ultimum. “We zijn enorm verheugd over het feit dat we naast sponsor, ook de nieuwe IT-partner voor Almere City zijn geworden. Almere City laat zien dat zij hiermee samen met ons de ontwikkeling en groei kunnen doormaken, op basis van een gedegen en meegroeiende IT-infrastructuur.”

Uiteraard is ook algemeen directeur John Bes van Almere City FC verheugd met de continuering van het partnership: “Onze club omarmt technologische ontwikkeling. Wij zijn een proeftuin voor het betaalde voetbal en willen op die manier een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling daarvan. Deze hernieuwde samenwerking laat zien dat wij op IT-gebied een rotsvast vertrouwen hebben in Ultimum. Zij geven ons rugdekking en een betrouwbare IT-omgeving in een 24/7 business.”

9 november 2018

Deel dit artikel: