Almere City FC en Arno Splinter Sport Events slaan handen ineen

Arno Splinter Sport Events is de nieuwe evenementenpartner van Almere City FC. Deze week werden de handtekeningen onder het contract gezet door Arno Splinter en algemeen directeur John Bes.

De samenwerking betreft drie onderdelen. Alle kinderen die gaan voetballen bij Arno Splinter Sport Events worden automatisch lid van de Almere City Kidsclub. Daarmee profiteren zij van vele voordelen, waaronder het verkrijgen van een Fancard Junior.

Tijdens onze thuiswedstrijden in het Yanmar Stadion is het daarnaast traditie dat er sportieve rustactiviteiten worden georganiseerd. Sinds enige weken is Arno Splinter Sport Events verantwoordelijk voor de creatieve invulling hiervan.

En de derde component betreft een samenwerking op het gebied van Events. ,,Begin 2018 presenteert Almere City FC een brochure met een breed aanbod aan vergader-, feest- en sportarrangementen. Voor deze laatste categorie wordt Arno Splinter Sport Events onze vaste organisatiepartner”, aldus algemeen directeur John Bes.

,,Wij zijn blij met dit partnership. Voor de jongste BVO van Nederland is de Kidsclub van elementair belang. Daarom is het mooi dat we de handen ineen kunnen slaan met dé voetbalschool voor de jongste jeugd van Almere. Daarnaast is de bijdrage van Arno Splinter Sport Events aan de fanbeleving zeer welkom.”

Foto: Redactie Almere City FC

19 december 2017

Deel dit artikel: