Word ook businesspartner en ontvang €500,00 korting van MAIN Energie

Al jaren draait Almere City FC mee in de bovenste regionen van de Jupiler League. Onze club beschikt over een grote businessclub die volop in beweging is. Ieder seizoen sluit er weer een flink aantal nieuwe leden aan, terwijl er nauwelijks bedrijven opzeggen. Een mooie ontwikkeling waar we uiteraard trots op zijn. Dat zijn we ook op onze shirtsponsor MAIN Energie, de energieleverancier voor de zakelijke markt. Sinds het seizoen 2016/2017 prijkt hun logo op ons mooie rode shirt. Zij doen echter meer dan alleen energie leveren en helpen ondernemers op het gebied van zakendoen. MAIN Energie  wilt  u daarom een bijzondere aanbieding doen:

MAIN Energie biedt u een unieke korting op Almere City FC business seats voor het seizoen 2017/2018. De normale prijs hiervoor bedraagt  €1000,- maar wij mogen u deze business seats voor een jaar voor €500,- aanbieden. Hiermee heeft u het gehele seizoen 2017/2018 de beschikking over een zitplaats op de business tribune (B-tribune), een parkeerkaart en toegang tot de RABO Business lounge, deelname aan diverse businessclub activiteiten en exposure op  alle on- en offline kanalen van Almere City FC. Wanneer u een klant of relatie wilt meenemen, kunt u extra seats per wedstrijd bijboeken voor slechts € 25,-.

De enige voorwaarde die MAIN Energie stelt is dat zij  graag een kennismakingsgesprek met u hebben om geheel vrijblijvend eens te kijken naar uw energie op de zaak. Zij leveren, adviseren en besparen voor u. Met de speciale MAINnovaties voor de zakelijke markt krijgt u inzicht en grip op uw energiezaken. Naast een korting op de businessclub en alle zakelijke voordelen die u als businesspartner zult ervaren, krijgt u dus ook nog de mogelijkheid op uw energiekosten te besparen! 

Interesse?
Wilt u businesspartner worden en daarmee bijdragen aan het succes van uw bedrijf en Almere City FC? Neem dan contact op met Wouter Griekspoor via wgriekspoor@almerecity.nl.

6 november 2017

Deel dit artikel: