Loogman Carwash nieuwe hoofdsponsor jeugdopleiding Almere City FC

Vanaf het komende seizoen is Loogman Carwash de nieuwe hoofdsponsor van de jeugdopleiding van Almere City FC. Het bedrijf met vestigingen in acht steden, verbindt zich voor twee jaar aan de Almeerse talenten. Gedurende deze periode zal het logo van Loogman zichtbaar zijn op de shirts van alle jeugdteams.

,,Naast het feit dat wij als Carwash bedrijf ‘ontwikkelen’ in ons DNA hebben zitten, geldt dat zeker ook voor het ontwikkelen van onze eigen ‘talenten’ (lees: medewerkers) binnen het bedrijf. Dan kan je al vrij snel de link leggen met de jeugd van Almere City FC”, vertellen Ger Loogman, Jaap Vieveen en Kees Yzebaart, het Management Team van De Loogman Groep.

,,Je krijgt de kans bij Almere City FC, maar je moet hem wel zelf pakken. Dat geldt ook voor onze eigen medewerkers, maar misschien nog wel belangrijker, voor de gehele jeugd van Almere. Daar willen wij nu, maar ook in de toekomst, een bijdrage aan leveren. Eén van onze ambities hierin is dat wij tijdens ons partnership heel graag een internationaal jeugdtoernooi met Almere City FC willen organiseren, waarbij we de jeugd van Almere graag betrekken.”

John Bes, algemeen directeur van Almere City FC, is trots op de samenwerking. ,,Als jonge club in een jonge stad beseffen wij als geen ander de (potentiele) waarde van een goede opleiding. Het feit dat een mooi en ambitieus bedrijf als Loogman Carwash, zich weloverwogen wil verbinden aan onze talenten maakt ons trots en bevestigt dat we op de goede weg zijn.”

Tevens is dit partnership mede de aanleiding voor een nieuwe naam voor de jeugdopleiding, die voortaan de Almere City Football Academy gaat heten. Onder deze naam wil de jongste BVO van Nederland haar opleiding verder professionaliseren.

De naam Almere City Football Academy zal vanaf de start van het seizoen 2017/2018 zichtbaar zijn rondom het Yanmar Stadion.

Foto: Kees Yzebaart en John Bes schudden elkaar de hand. Op naar een mooie samenwerking; Redactie Almere City FC

23 juni 2017

Deel dit artikel: