Sponsoren blijven Almere City FC massaal trouw

Almere City FC maakt op het veld continu stappen voorwaarts, maar ook buiten de lijnen valt er volop positief nieuws te melden. Achter de schermen zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen al in volle gang. Veel sponsoren spraken hun vertrouwen uit in Almere City FC door zich ook voor het komende seizoen aan de club te verbinden.

Nadat eerder al bekend werd dat MAIN Energie onze shirtsponsor blijft, kunnen we nu opnieuw drie partijen benoemen die de club trouw blijven. PGN, Stern Mercedes en Mauve Medicon zijn ook in het nieuwe seizoen weer van de partij.

PGN – gespecialiseerd in de levering van een omvangrijk pakket aan drukwerk en grafische diensten – is een bedrijf dat net een jaar bij de club betrokken is en zich graag verbindt aan partijen waar ze een warm gevoel bij krijgen. PGN is inmiddels een graag geziene gast in onze businessclub.

Stern Mercedes, dat al meer dan vijf jaar een trouwe partner van Almere City is, zal in het komende seizoen nog meer betrokken zijn bij ons maatschappelijk project Almere & the City.

Mauve Medicon B.V. is een partij die steeds meer plezier haalt uit het bezoeken van de wedstrijden van ons eerste elftal. Eigenaar Marcel Mignot en zijn partner Mieketine komen graag in de businessclub en hechten veel waarde aan de aangename sfeer bij de club.

Met veel andere businesspartners is reeds gesproken en ligt een voorstel klaar voor ondertekening. Heeft u vragen voor onze commerciële afdeling? Dan kunt u contact opnemen met Wouter Griekspoor: 0621245925 of wgriekspoor@almerecity.nl.

Foto: Eigenaar Marcel Mignot van Mauve Medicon zet zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis; Redactie Almere City FC

29 mei 2017

Deel dit artikel: