Media Markt Almere nieuwe businesspartner Almere City FC

Met Media Markt Almere mag Almere City FC weer een nieuwe businesspartner verwelkomen. Het elektronicaconcern en de club gaan voor het komende jaar een samenwerking met elkaar aan.

Zaterdagmiddag, voorafgaand aan het FIFA 17-toernooi dat in samenwerking met Media Markt Almere wordt georganiseerd, zette algemeen directeur André van de Weteringh zijn handtekening onder het sponsorcontract, dat een looptijd heeft tot 25 februari 2018.

Media Markt Almere ziet de samenwerking met Almere City FC als een logische stap om nog dichter bij mensen in de regio te komen staan. Net als Almere City FC is Media Markt Almere een ambitieuze organisatie die mensen aan zich wilt binden door meer persoonlijke aandacht te geven. Media Markt Almere heeft de overtuiging dat het bundelen van krachten een absolute meerwaarde geeft voor bezoekers aan het stadion en vooral voor Media Markt Clubleden middels allerlei activiteiten, evenementen, clubvoordelen én beleving! Ruim 30.000 fans van onze winkel zijn vorig jaar lid geworden van de Media Markt Club en dit aantal loopt iedere week verder op.

John Bes, algemeen directeur van Almere City FC, reageert verheugd op de samenwerking. ,,Met Media Markt Almere halen we een partner binnen die ons uitstekend kan ondersteunen bij het bereiken van een jonge doelgroep. Zo is Media Markt Almere official partner van de FIFA 17-toernooien, met als hoofdprijs een eSports-contract bij onze club. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Foto: Redactie

27 februari 2017

Deel dit artikel: