Gelegenheidsteam MAIN Energie / Swart Advocatuur wint voetbalquiz!

Het proeven van overheerlijke wijnen, gecombineerd met een fanatieke ‘strijd’ om gekroond te worden tot beste voetbalkenners van de avond. Dat was het concept van de thema-avond ‘Wijntjes & Weetjes’, die afgelopen week werd georganiseerd voor onze businessclubleden. Met het team van MAIN Energie / Swart Advocatuur als grote winnaar.

Onze grote dank gaat uit naar Martin Roodnat en Marije de Sprong van Bureau Voetbalquiz, die een interactieve quiz hadden samengesteld met de meest uiteenlopende vragen. Over de Eredivisie, Oranje, buitenlandse competities en uiteraard Almere City FC. In drie rondes – met in totaal 41 vragen – werd het uiterste gevraagd van de businessclubleden.

,,Het was een bijzonder geslaagde avond. Met een intiem groepje deelnemers gebeurde er iets spontaans”, glimlacht businessclublid Herman Koster. ,,De voetbalquiz was uitstekend georganiseerd, met uitdagende vragen en interessante foto’s en video’s.”

Tussen de verschillende rondes door hadden zij echter alle tijd om zich voor te bereiden op de nieuwe serie vragen. Dat gebeurde onder het genot van verschillende overheerlijke wijnen, die door De Wijnkelder werden uitgeschonken. De smakelijke hapjes van SB Catering maakten het culinaire gedeelte compleet.

,,De combi tussen een voetbalquiz en een wijnproeverij is eigenlijk ideaal”, vervolgt Koster. ,,Dat vergroot ook de doelgroep. Eigenlijk was het een hele sfeervolle avond, die zeker voor herhaling vatbaar is.”

In de finaleronde was de spanning om te snijden. Uiteindelijk trok het trio Dennis Ostendorf, Patrick Wormhoudt (beiden MAIN Energie) en Barry Swart (Swart Advocatuur) aan het langste eind. De combinatie van tomeloze energie en dossierkennis was alle andere teams teveel. Al eindigden de jonkies Tim de Vries en Jordy Haak (Almere City FC) – die het doelpuntenaantal van Almere City FC in het kalenderjaar 2016 volledig juist hadden, maar hier geen (!) bonuspunten voor kregen – op korte afstand als tweede.

Foto: Het uiteindelijk winnende team buigt zich over één van de vragen.

25 januari 2017

Deel dit artikel: