Lentink Accountants & Belastingadviseurs en Almere City FC samen (kop)sterk

Met Lentink Accountants & Belastingadviseurs uit Almere heeft Almere City FC weer een nieuwe businesspartner mogen verwelkomen. Het kantoor, dat reeds meer dan 50 jaar in Nederland actief is als aanbieder van accountancy- en adviesdiensten heeft zich voor het komende seizoen aan de club verbonden.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Jong PSV zetten vestigingsdirecteur John Bogaers en collega Erwin Hietland hun handtekening onder het sponsorcontract.

,,Lentink heeft de afgelopen jaren een goede naam en netwerk opgebouwd in Almere. Zij verwacht met de businessclub dit verder te kunnen versterken. Daarnaast is Lentink betrokken bij diverse maatschappelijke projecten in Almere. Lentink kan zich goed identificeren met de initiatieven van Almere & the City om in de stad meer draagvlak te creëren en wil graag haar steentje hierin bijdragen. We zetten in op sportieve en maatschappelijke overwinningen in onze stad!”, aldus Bogaers.

Lentink zal komend seizoen een leuke workshop organiseren waarin een actueel onderwerp voor ondernemers centraal zal staan.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

20 oktober 2016

Deel dit artikel: