Voetbaltrips.com en Almere City FC met elkaar in zee

Met Voetbaltrips.com heeft Almere City FC weer een nieuwe businesspartner mogen verwelkomen. Het bedrijf, dat sinds 2011 in Nederland actief is als aanbieder van voetbalreizen, heeft zich voor het komende seizoen aan de club verbonden. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Jong PSV zette directeur Milan Bartman zijn handtekening onder het sponsorcontract.

,,Je merkt aan alles dat Almere City FC een hele warme en gezellige club is, maar ook duidelijke ambities voor ogen heeft. Wij kijken enorm uit naar de toekomstige samenwerking met Almere City”, aldus Bartman.

Voetbaltrips.com zal dit seizoen ook de prijzen verzorgen voor onze fan- en businesstoto. Algemeen directeur John Bes is verheugd dat wederom een jonge en verfrissende partij zich aan de club heeft verbonden. ,,Voetbaltrips.com en Almere City FC delen de ambitie om innovatief te zijn. Daarnaast bieden zij een voetbal gerelateerd product, een dienst die naadloos aansluit bij de interesse van onze achterban”, aldus Bes.

Foto: Paul Emsbroek (l.) en Milan Bartman van Voetbaltrips.com kijken uit naar de samenwerking met Almere City FC; Ron Baltus, www.sportshots.pro

19 oktober 2016

Deel dit artikel: