MAIN Energie nieuwe shirtsponsor Almere City FC

MAIN Energie is de nieuwe shirtsponsor van Almere City FC. Het logo van de energieleverancier staat vrijdag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven voor het eerst op het wedstrijdtenue van het eerste elftal. De overeenkomst, die voor aanvang van de wedstrijd wordt getekend, heeft een looptijd van één seizoen met een optie voor nog een jaar.

,,Almere City FC en MAIN Energie hebben dezelfde manier van zakendoen. Zo richt Almere City FC zich op sociale cohesie en zijn zij innovatief. Wij doen zaken met onze klanten op een persoonlijke manier en door middel van innovatieve producten hebben onze klanten grip op hun energieverbruik. Almere City FC is een club met een positief imago en veel ambitie. De businessclub van Almere City FC geeft ons bovendien de mogelijkheid om meer relaties op te bouwen met de loyale achterban”, aldus Dennis Ostendorf, Commercieel Directeur van MAIN Energie.

,,Wij zijn er trots op dat we MAIN Energie als nieuwe shirtsponsor kunnen presenteren. Het is een partij die naadloos aansluit bij onze kernwaarden en ambities”, reageert John Bes, algemeen directeur van Almere City FC.

,,Beide partijen hebben de rol van ‘challenger’ in hun eigen markt. Net als MAIN Energie zijn ook wij een jonge ambitieuze organisatie, waar innovatie een belangrijke rol speelt. Bovendien delen we de eigenwijsheid om anders te denken en daarmee het verschil te maken. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking”, aldus Bes.

Over MAIN Energie

MAIN Energie is al sinds 2003 dé energieleverancier voor de zakelijke markt. Innovatieve dienstverlening naar aanleiding van klantwensen, transparantie in de energiemarkt en persoonlijk contact zijn de kernwaarden van MAIN Energie.

Foto: Dennis Ostendorf (commercieel directeur van MAIN Energie) en John Bes (algemeen directeur van Almere City FC) met het nieuwe wedstrijdshirt.

26 augustus 2016

Deel dit artikel: