Tweak blijft businesspartner: ‘We delen dezelfde uitdagingen’

Internetprovider Tweak is ook de komende drie seizoenen als businesspartner aan Almere City FC verbonden. Deze week werd het nieuwe sponsorcontract ondertekend.  Commercieel directeur Randal Peelen reageert verheugd op de verlenging van de samenwerking.

,,Als kleine ambitieuze partij uit Almere delen kennen wij dezelfde uitdagingen als Almere City FC. Wij geloven dat een jong bedrijf uit de polder in staat is tot grote prestaties”, laat Peelen weten.

,,Op die manier houden we de grote spelers in de markt wakker en de competitie veel interessanter. Daar heeft iedereen voordeel van. Wij zijn een internetprovider die staat voor het snelste internet van Nederland. Daarmee waren wij de eerste en die vernieuwende ambitie zien wij terug bij Almere City. Samen zetten wij Almere nog beter op de kaart en laten wij zien dat júist de jonge partijen in staat zijn vernieuwend te zijn.”

John Bes, algemeen directeur van Almere City FC, kan zich vinden in de woorden van Peelen. ,,Ook wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie. Dat sluit goed op elkaar aan. We zijn blij dat Tweak ook de komende jaren aan onze club verbonden blijft en verheugen ons op de verdere samenwerking.”

Foto: Redactie Almere City FC

15 juli 2016

Deel dit artikel: