Koster geniet met zoon van onvergetelijke voetbalreis

Het adembenemende Barcelona, de magie van Camp Nou en de onnavolgbare acties van Lionel Messi. Herman Koster en zijn zoon Danny hebben het drie weken geleden allemaal meegemaakt. Als winnaar van de Almere City FC Business Toto van het seizoen 2014/2015 won Koster een geheel verzorgde voetbalreis voor twee personen. En de keuze voor de club die zou worden aangedaan was snel gemaakt: FC Barcelona.

,,We hebben een geweldig vader-zoon weekend gehad”, glundert Koster, die de wedstrijd tussen Barcelona en Athletic Bilbao bezocht. ,,De sfeer in het stadion was overweldigend en Barça won met 6-0. We hebben enorm genoten. Bovendien werd Messi rondom het duel gehuldigd. Dat was extra leuk om mee te maken.”

De trip naar de Catalaanse stad werd verzorgd door VoetbalTravel. Via deze organisatie kunnen voetballiefhebbers compleet verzorgde voetbalreizen boeken naar hun favoriete clubs in Europa. De Premier League, Primera Division, Serie A of Bundesliga. Alles behoort tot de mogelijkheden. Koster koos ervoor om samen met zijn zoon naar de Catalaanse stad af te reizen om spelers als Neymar en Suarez live aan het werk te zien.

,,Alles was goed geregeld”, vervolgt Koster. ,,Vanaf het uitzoeken van de reis op de website www.voetbaltravel.nl tot de terugkomst in Nederland. Daardoor hebben we echt een topweekend gehad. Om 07.00 uur vertrokken we uit Nederland en om 09.45 uur zaten we al aan de koffie op de Placa de Catalunya. Bovendien lag ons hotel midden op La Rambla. Een uitstekende locatie, midden in de stad. Met de metro waren we in twintig minuten bij het stadion.”

Nadat Koster en zijn zoon op de tribune hadden plaats genomen werd de hymne Cant del Barça uit volle borst meegezongen. Daarna volgde het hoofdgerecht en dat was genieten voor alle aanwezige fans. Oud-Ajacied Luis Suarez scoort een hattrick en ook Messi, Neymar en Rakitic treffen doel.

Met een heerlijk gevoel keren vader en zoon weer huiswaarts. ,,Het was een onvergetelijke ervaring. Ik doe dit jaar weer mee aan de toto van Almere City, want ik kijk nu al uit naar de volgende voetbalreis”, knipoogt Koster.

Foto: Herman Koster en zijn zoon Danny in Camp Nou.

18 februari 2016

Deel dit artikel: