Cambrium BV gaat partnership aan met Almere City FC

Cambrium BV treedt toe tot de businessclub van Almere City FC. Gerrit de Munck heeft vrijdagochtend het contract ondertekend dat zijn bedrijf aan de club verbindt.

,,Wij zijn een echt Almeers bedrijf en vinden het goed en leuk om betrokken te zijn bij de lokale BVO. Daarnaast richten wij ons met onze glasvezeldiensten vooral op de Almeerders en denken we deze doelgroep in de slipstream van het project Almere & the City goed te kunnen bereiken”, aldus De Munck.

Commercieel Manager John Bes is blij met de komst van Cambrium. ,,Het betreft een prachtig bedrijf, letterlijk en figuurlijk in het hart van Almere. Verder bieden de club en Almere & the City veel commerciële kansen voor Cambrium, hetgeen alleen maar leuk is om die kansen samen te verzilveren.”

Cambrium levert een breed scala aan oplossingen met betrekking tot internet-, telefonie-, usenet- en IT-diensten. Het portfolio bevat onder meer netwerkdiensten gebaseerd op ADSL, VDSL, SDSL en glasvezel. Daarnaast worden veel ondersteunende producten en diensten geleverd op het gebied van webhosting, colocatiediensten en telefonie.

Foto: Redactie Almere City FC

18 september 2015

Deel dit artikel: