Almere City en Ciran met elkaar in zee

Ciran (Centra voor Integrale Revalidatie en Arbeidsactivering Nederland) verbindt zich het komende seizoen als sponsor aan Almere City FC. Eigenaar Jelte de Kiewit zette dinsdagmiddag in het bijzijn van commercieel manager John Bes zijn handtekening onder het contract.

,,Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en hoop dat heel Almere achter deze club gaat staan”, zei De Kiewit nadat de handen waren geschud. ,,Ik hou van deze stad en heb mijn bedrijven hier. Almere City moet het hart van de stad vormen, met veel beleving en emotie. Het zou mooi zijn als het een gewoonte wordt dat mensen met hun kinderen een avondje naar het voetbal gaan, zodat we er met z’n allen een feetje van kunnen maken.”

Ciran is een instelling voor medisch specialistische zorg en behoort tot de revalidatiegeneeskunde. Ciran verleent poliklinische revalidatiezorg die voor iedere Nederlander vanuit de basiszorgpolis verzekerd is. De Kiewit is daarnaast eigenaar van Het Preventiecentrum.

,,Een bedrijf als Ciran en een ondernemer als Jelte zijn een pure aanwinst voor onze (business)club”, laat commercieel manager John Bes weten. ,,Ciran is een proactieve partner met een interessante line of business.”

Foto: Jelte de Kiewit en John Bes schudden de handen na het ondertekenen van het sponsorcontract; Redactie Almere City FC.

21 juli 2015

Deel dit artikel: