Mamedov Stadscentrum Man of the Match

In het geval van Norair Mamedov was tijdens het duel met RKC Waalwijk twee keer scheepsrecht. De buitenspeler van Almere City FC vuurde voor rust een knal af op het doel van RKC. Via de onderkant van de lat verdween de bal uit het doel. Direct na de hervatting nam hij zijn sportieve revanche. Uit een vrije trap schoot hij via de onderkant van de lat raak: 2-2.

Dat Mamedov tijdens het duel werd verkozen tot Stadscentrum Man of the Match was logisch. Buitenom de twee magnifieke schoten was hij ook enkele keren dreigend. Helaas was de goal van de 24-jarige aanvaller niet genoeg voor een punt. De formatie uit Brabant trok met het nodige geluk een 2-3 zege over de streep.

Mamedov ontving na afloop van de wedstrijd met De Graafschap de bloemen en de bijbehorende prijzen. De prijzen werden aangeboden door Stadscentrum Almere.

Fotobijschrift: Norair Mamedov wordt vergezeld door Oliver Sabbe (Stadshart Almere) en Tristan Roozenburg (l), voormalig commercieel stagiair Almere City. Foto: Ron Baltus; www.sportshots.pro

5 april 2015

Deel dit artikel: