Een kijkje in de kleedkamer van Almere City FC!

Het was vroeg vanochtend, maar volgens alle aanwezigen zeer geslaagd. De technische staf onder leiding van Fred Grim ontving zo’n 20 leden van de business club in de kleedkamer.
Hier vertelde Fred breeduit over de voorbereiding op de wedstrijden, het bepalen van de tactiek en het maken van de opstelling.

Hierna nam Marco Heering het stokje over met zijn verhaal over het belang van Jong Almere City en zijn rol als assistent-trainer van het eerste elftal.
Na een kijkje in de professionele fitnessruimte en de onvermijdelijke foto op het veld werd het gezelschap ontvangen in de Business Lounge waar een ontbijt klaar stond.

Conditietrainer Sjouke Tel liet vervolgens zien hoe het Adidas Performance systeem werkt, maar ook vooral wat de technische staf met de beschikbare informatie doet.

De ochtend werd afgesloten door teammanager Roy Gebbink. Hij vertelde aan het aandachtig luisterende publiek wat zijn functie inhoudt. Ook had hij aandacht voor de inzet van selectiespelers voor allerlei MVO activiteiten die door Almere City FC worden omarmd.
Precies om 9.30 uur werd de sessie afgesloten en alle aanwezigen bedankt voor de aanwezigheid. Zij gingen weer wat wijzer en goedgemutst richting kantoor.

Foto's: Ron Baltus;www.sportshots.pro

19 november 2014

Deel dit artikel: