KNVB app en scorebord voor Almere City FC

Direct op de hoogte blijven van alle verrichtingen van alle teams van Almere City FC? Dat kon al via de website van Almere City FC. En nu nog beter, maar ook uitgebreider via de KNVB Dataservice scorebord-pagina en de Almere City FC app voor IOS en Android.

City-sponsor Archimedict (onlangs verlengde het Almeerse bedrijf het contract met Almere City FC) heeft na twee jaar proefdraaien op onze website in samenwerking met de KNVB en uitslagenleverancier DataWire Sport BV de KNVB Dataservice in het leven geroepen.

De dienst is vorig seizoen geïntroduceerd en inmiddels in gebruik bij honderden voetbalclubs in Nederland.

Archimedict-directeur Mario de Best: ,,Het bijhouden en presenteren van wedstrijdgegevens is voor een club een hele klus. Technisch gezien moet er flink wat gebeuren en daarnaast is het bijhouden ook een flinke klus. Alle uitslagen invullen, straffen bijhouden, programmawijzigingen, etc. Dat is voor een paar teams nog wel te doen, maar voor een hele club haast onbegonnen werk.”

,,Wij zijn al jarenlang technisch partner van de KNVB en verantwoordelijk voor hun websites en alle gegevens die er te vinden zijn (Voetbal.nl). Samen met Almere City FC hebben wij de afgelopen jaren proef gedraaid, waarbij wedstrijdgegevens automatisch op de website kwamen. Direct vanuit de KNVB-databases. Nu is die dienst er dus voor iedereen”, aldus de Best.

De clubs kunnen kiezen uit een scorebord-pagina (waar eigen sponsors op gezet kunnen worden), of voor integratie op de eigen website. Daarnaast is er ook een app voor de telefoon beschikbaar of kan er gekozen worden voor presentatie van de gegevens op een TV-scherm in de kantine.

Website: almerecityfc.knvbdataservice.nl

App: zoek naar Almere City fc (DataWire Sport BV)

IOS: Almere City FC

Android: Almere City FC

Website KNVB Dataservice: www.knvbdataservice.nl

7 augustus 2014

Deel dit artikel: