Docuplan Sharp Business Point nieuwe sponsor

DocuPlan Sharp Business Point uit Almere heeft zich voor drie jaar verbonden aan Almere City FC, het voormalige FC Omniworld.

Een van de belangrijkste redenen voor DocuPlan om met Almere City FC in zee te gaan is om dichter bij de maatschappelijke ontwikkeling van Flevoland te staan door middel van sport en spel. "Met deze sponsoring verwachten wij directe persoonlijke betrokkenheid bij de inwoners en ondernemers in de regio Flevoland. We kijken dan ook uit naar het nieuwe voetbalseizoen," aldus Jeroen van de Wiel en Aziz El-Morabit, directieleden van DocuPlan.

DocuPlan Sharp Business Point is de leverancier en adviseur op het gebied van afdruksystemen, documentmanagement en digitaal archiveren. DocuPlan levert totaaloplossingen voor de hedendaagse kantooromgeving. Door de jarenlange opgebouwde kennis en de beschikking over kwaliteitsproducten van de sterke partner Sharp is het bedrijf perfect in staat, na een gedegen inventarisatie, invulling te geven aan de wensen en eisen van iedere klant. Door de klantgerichte aanpak biedt DocuPlan binnen elke werkomgeving de beste oplossing met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

DocuPlan werkt sinds 1 oktober 2007 samen met het Japanse Sharp. Per 1 juni 2010 heeft DocuPlan in samenwerking met Sharp de deuren geopend van het Sharp Business Point in Flevoland.

28 juni 2010

Deel dit artikel: