Almere City Fancard

Almere City FC gaat het volgend seizoen anders doen. Naast de traditionele seizoenkaart introduceren wij de Almere City Fancard. Als Fancardhouder word je drie keer uitgenodigd voor een gratis bezoek aan een wedstrijd in het Yanmar Stadion, regelmatig verrast met acties en evenementen en ontvang je flinke korting bij een groot aantal winkels en bedrijven. Na één wedstrijd heb je de Fancard al terugverdiend!  

Wat houdt het in?

De Almere City Fancard betreft een persoonsgebonden lidmaatschap bij de club. Voor slechts € 15,00 per seizoen kun je volop genieten van betaald voetbal en daarnaast direct profiteren van vele voordelen van winkels en bedrijven uit Almere en omstreken.  

Gratis naar het stadion!

Vanaf komend seizoen is het niet meer mogelijk om zonder Fancard (of seizoenkaart) een wedstrijd van Almere City FC te bezoeken. De nieuwe Fancard geeft de mogelijkheid om voor drie thuiswedstrijden van Almere City FC in de Jupiler League een gratis e-ticket te downloaden. Dat betekent dat je bij het aanschaffen van de Fancard al verzekerd bent van 270 minuten live voetbal in het Yanmar Stadion! (Het is niet mogelijk om de drie gratis tickets voor één wedstrijd te verzilveren.)

Recht op aanschaffen wedstrijdtickets

De Fancard geeft het recht om kaartjes te kopen voor de wedstrijden van Almere City FC. Met kortingen op de entreeprijs bij meerdere wedstrijden profiteer je maximaal van de voordelen van de Fancard. Het bestellen van kaarten gaat op basis van beschikbaarheid. Tickets zijn op wedstrijddagen tot 20.00 uur (het aanvangstijdstip van de wedstrijd) online te bestellen.

Let op: met een Fancard ben je dus niet per definitie verzekerd van een toegangsbewijs. Wil je wel zeker zijn van een plek in het Yanmar Stadion bij de wedstrijden van Almere City FC, scoor dan een seizoenkaart!  

Speciale acties voor Fancardhouders

Veel Almeerse bedrijven hebben zich reeds als partner aan de Fancard verbonden en dit aantal groeit per week. Zij verrassen alle Fancardhouders met kortingen en/of speciale maandacties. Goedkoper boodschappen doen, voordelig uit eten of gratis sporten? Dat en nog veel meer voor slechts € 15 euro!  

Aanbieding oktober:
Golfbaan Naarderbos: Vijf lessen voor € 50,00 exclusief voor Fancardhouders. Minimaal vier personen en op afspraak in te plannen in oktober t/m maart.

Doorlopende Aanbiedingen:

- Diks Autoverhuur: Altijd 10% korting op vertoon van de Almere City Fancard

- Pallas Athene: Altijd 10% korting op vertoon van de Almere City Fancard

- Bowling Almere: Op doordeweekse dagen 25% korting op een uur bowlen op vertoon van de Almere City Fancard

- SEC Survivals: Workshop Boogschieten, tweede deelnemer gratis

- SEC Surivals (met Fancard Junior): Vakantie-uitje (alle arrangementen), tweede deelnemer gratis

Gratis Fancard voor seizoenkaarthouders

Onze seizoenkaarthouders krijgen de Fancard helemaal gratis. Dat betekent dat zij bij drie thuiswedstrijden iemand mogen meenemen naar het stadion en dat zij net als de Fancardhouders profiteren van alle andere voordelen!

Daarnaast ontvangt een seizoenkaarthouder nog veel meer extra’s en is het de enige manier om iedere wedstrijd te kunnen bezoeken en, indien gewenst, vanaf jouw eigen stoel. Bovendien kunnen seizoenkaarthouders bij de meeste wedstrijden extra tickets bestellen.  

Seizoen vol verrassingen

Almere City FC is volop in beweging! Doelstelling blijft om alles ieder jaar weer een beetje beter te doen. De derde deelname op rij aan de play-offs en het weer verbeterde puntenrecord laten zien dat we sportief de gewenste stappen zetten. Natuurlijk hoort daar een vol stadion bij. Dit gaan we realiseren met de extra geladen seizoenkaart, inclusief de megavoordelige Fancard. Daarnaast beloven we dat iedere thuiswedstrijd een feestje wordt met verrassende activiteiten, gevarieerde horeca, gezellig entertainment en spraakmakende acties.

Q&A: Alle antwoorden op jouw vragen

Wil jij meer weten over de Fancard of heb je een specifieke vraag? Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet, inclusief de antwoorden. Voor de Q&A over de Fancard klik je hier.

Fancard in het kort

- Persoonsgebonden lidmaatschap bij de club
- 3x gratis naar een thuisduel van Almere City FC (Zolang de voorraad strekt)
- Fancard of seizoenkaart verplicht voor het bezoeken van een wedstrijd
- Fancard geeft recht op kopen van tickets voor thuiswedstrijden (zolang de voorraad strekt)
- Korting op entreeprijs bij meerdere wedstrijden
- Regelmatig acties en evenementen rondom wedstrijden
- Flinke kortingen bij groot aantal winkels en bedrijven. Zie hiervoor de maandelijkse nieuwsbrief.
- Maximaal 1 Fancard per persoon
- Je kunt met meerdere Fancards kaarten bestellen (maximaal 10 barcodes per bestelling)
- Geldig voor 1 seizoen
- De Fancard Junior vervangt de huidige kidsclubkaart met dezelfde voordelen (Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hierdoor gratis naar alle thuiswedstrijden)

Fancard bestellen

Wil jij de Almere City Fancard, inclusief alle voordelen, aanschaffen voor slechts € 15,00 per seizoen? Je bestelt hem hier

3 mei 2017

Deel dit artikel: