Kaartverkoop uitwedstrijd Telstar

Officieel is het misschien geen derby, maar een mooi affiche is het zeker! Op zondag 29 oktober (14.30 uur) speelt Almere City FC de uitwedstrijd bij Telstar. Bij dit duel is sprake van een verplichte autocombi. Alle informatie over de kaartverkoop.

Online kaartverkoop

De online kaartverkoop voor deze wedstrijd is reedst gestart en loopt tot donderdag 26 oktober (16.00 uur). Kaarten zijn voor € 10,50 verkrijgbaar. Op de wedstrijddag zal er geen kaartverkoop plaatsvinden voor supporters van Almere City FC. Om tickets te bestellen klik je hier.

Om kaarten te kunnen kopen dienen supporters in het bezit te zijn van een seizoen- of Fancard. Heb je nog geen Fancard? Deze is voor slechts € 15,00 verkrijgbaar en daarmee mag je drie thuiswedstrijden van onze club gratis bezoeken. Om een Fancard te bestellen klik je hier.

Autocombi

Bij deze wedstrijd is sprake van een verplichte autocombi met omwisselpunt. Het omwisselen zal plaatsvinden op zondag 29 oktober om 13.00 uur bij de receptie van het Yanmar Stadion.

Wedstrijd verplaatst

De wedstrijd tegen Telstar stond oorspronkelijk gepland op vrijdag 27 oktober, maar is verplaatst naar de zondag. De reden hiervoor is dat Almere City FC op donderdag in de strijd om de KNVB Beker aantreedt tegen AZ.

Tickets bestellen

Om kaarten te bestellen voor Telstar – Almere City FC klik je hier

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

10 oktober 2017

Deel dit artikel: