Start vrije verkoop Almere City FC - AZ

Nadat onze seizoen- en Fancardhouders eerder al de kans hebben gehad om tickets aan te schaffen voor de bekerwedstrijd tegen AZ, gaat het duel vanaf vandaag in de vrije verkoop. Dat betekent dat vanaf heden iedereen zich kan verzekeren van een toegangsbewijs. Zorg dat je erbij bent op donderdag 26 oktober om 20.45 uur!

Wedstrijdkaarten voor het bekerduel met AZ zijn voor het reguliere tarief verkrijgbaar in onze onlineticketshop. Dat betekent dat de prijs tussen de € 10,00 en € 16,00 euro ligt, afhankelijk van het vak waarin je zit. Om tickets te bestellen klik je hier.

Seizoenkaarthouders: 50% korting op één plek

Seizoenkaarthouders krijgen van bekerpartner Rixax Verhuur 50% korting op één plek. Dit hoeft niet perse je eigen plek te zijn. (Deze korting wordt automatisch verrekend). Let op: de plekken van seizoenkaarthouders worden inmiddels niet meer gereserveerd gehouden. Wil jij je verzekeren van een toegangsbewijs op je eigen plek, zorg dan dat je er snel bij bent, voordat je plek is vergeven.

Speciale actie: voor 2 euro naar Jong AZ

Om het bekeraanbod extra aantrekkelijk te maken bieden wij onze supporters de mogelijkheid om voor slechts € 2,00 een extra kaartje te kopen voor de competitiewedstrijd tegen Jong AZ, op vrijdag 3 november om 20.00 uur. Daarmee ben je verzekerd van twee mooie duels tegen de opponent uit Alkmaar. Wanneer je tijdens het bestelproces zowel het bekerticket als het ticket voor de competitiewedstrijd tegen Jong AZ in één winkelmandje plaatst, wordt automatisch deze kortingsprijs gehanteerd.

9 oktober 2017

Deel dit artikel: