Tom Overtoom zet handtekening onder nieuw contract

Tom Overtoom heeft zijn contract bij Almere City FC met een jaar verlengd. De 26-jarige middenvelder zette vandaag zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis. ,,Ik heb veel vertrouwen van de club gehad en ik kijk uit naar weer een mooi seizoen”, aldus Overtoom, die deze voetbaljaargang de aanvoerdersband om zijn arm draagt.

Overtoom, die in de zomer van 2016 overkwam van FC Emmen, speelde tot dusverre 31 competitieduels voor Almere City FC. Daarin was hij vijfmaal trefzeker. ,,Ik heb het hier goed naar mijn zin. Almere City FC is een mooie club en we hebben een leuke groep. Qua prestaties hebben we het vorig seizoen goed gedaan. Hopelijk kunnen we dat dit jaar minstens evenaren.”

In de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard brak Overtoom zijn arm, maar hij werkt hard aan zijn herstel. ,,Ik krijg morgen nieuw gips, dat ik waarschijnlijk drie tot vier weken moet omhouden. Ik heb mezelf geen streefdatum gesteld wanneer ik terug moet zijn, maar ik hoop uiteraard zo snel mogelijk.”

Algemeen directeur John Bes is blij met de contractverlenging van Overtoom. ,,Tom was vorig seizoen een belangrijke sterkhouder in het team en past qua voetbalkwaliteiten en ambities uitstekend bij Almere City FC. Het is dan ook mooi dat we langer met elkaar doorgaan”, aldus Bes.

Foto: Redactie Almere City FC

26 september 2017

Deel dit artikel: