Bekeravontuur: Met z'n allen naar FC Oss!

Op dinsdag 19 september gaat Almere City FC in de eerste ronde van de KNVB-beker op bezoek bij FC Oss. Samen met Rixax Verhuur bieden wij onze supporters de mogelijkheid om dit duel voor slechts € 10,00 (inclusief busreis) te bezoeken! Wij hopen op een bomvol uitvak!

Wie herinnert zich niet de memorabele bekeravond in Volendam, waar de ploeg van trainer Jack de Gier vorig seizoen door liefst 325 supporters gesteund werd. Dat smaakt naar meer! Het bekertoernooi is van grote waarde voor ons en daarom willen we opnieuw als één man achter de club gaan staan.

Samen sterk

Hoe mooi zou het zijn om uit te groeien tot een echte Cupfighter? Net als vorig jaar nemen niet alleen onze fans plaats in het uitvak, maar ook de directie, medewerkers, sponsoren en (jeugd)spelers vormen samen de Twaalfde Man.

Online kaartverkoop

Ga jij ook mee naar Oss? Tickets zijn vanaf nu online te bestellen door seizoenkaarthouders en Fancardhouders. Daarvoor klik je hier.

Rixax Verhuur en Almere City FC maken het mogelijk dat het wedstrijdticket (inclusief busreis) kan worden aangeboden voor slechts € 10,00. De online verkoop sluit op maandag 18 september om 20.00 uur. (Let op: er kan nog van de sluitingstijd worden afgeweken in verband met het reserveren van bussen.)

Ben je nog niet in het bezit van een seizoenkaart of Fancard? Klik hier om een seizoenkaart of Fancard te bestellen.

Vertrektijd bussen

De bussen vertrekken dinsdag 19 september om tussen 17.30 uur en 18.00 uur bij het Yanmar Stadion. De instap / omwisselprocedure start om 17.15 uur. De wedstrijd in het Frans Heesen Stadion begint om 19.45 uur. Vanwege het vroege vertrektijdstip van de bussen verzorgt de club broodjes en drankjes gedurende de reis. Deze zijn bij de prijs van € 10,00 inbegrepen.

Eigen vervoer

Wanneer je het niet redt om met de bussen mee te reizen, is het ook mogelijk om met eigen vervoer naar Oss af te reizen. In dat geval vragen wij je om je kenteken en het aantal personen dat meerijdt aan ons door te geven via dvanderpool@almerecity.nl. De prijs van het wedstrijdticket blijft ook met eigen vervoer € 10,00. Let op: het is niet toegestaan om met het OV naar Oss af te reizen.

RixaxRoad2Final

Almere City FC speelt zijn bekerwedstrijden dit seizoen in een speciaal wedstrijdtenue. Rixax Verhuur staat als hoofdsponsor prominent op de voorzijde van het shirt, terwijl op de achterkant van het shirt de hashtag #RixaxRoad2Final staat. Onder deze slogan hoopt Almere City FC vele mooie bekeravonturen te gaan beleven, te beginnen met een mooie en bijzondere avond in Oss. Deel ook jouw bekeravontuur op social media en gebruik de hashtag #RixaxRoad2Final! Samen schrijven we historie!

Bestel tickets

Foto: Een heerlijke sfeer in het uitvak in Volendam. Dat smaakt naar meer!; Ron Baltus, www.sportshots.pro 

7 september 2017

Deel dit artikel: