Almere City FC presenteert 'interim-trainers'

Met trots presenteert Almere City FC drie ‘interim-trainers’, die de A-selectie gedurende de eerste helft van het oefenduel met Granada CF gaan aansturen. Vele supporters solliciteerden naar deze bijzondere functie tijdens de Open Dag van Almere City FC op donderdag 20 juli. Voor drie van hen ligt nu daadwerkelijk een ‘trainerscontract’ klaar. Hierbij feliciteren wij Thomas van den Braak, Arjan de Bree en Melanie Brandjes!

Thomas van den Braak en Arjan de Bree – trouwe seizoenkaarthouders die als duo solliciteerden – waarschuwden in hun brief voor de keeperskwaliteiten van Guillermo Ochoa en de acties van voormalig Ajacied Isaac Cuenca. Hun motto is om altijd te spelen om te winnen. ‘En als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.’ Met die woorden van Johan Cruijff werd de brief afgesloten.

Met Melanie Brandjes staat er donderdagavond ook een vrouw langs de lijn. Haar ‘skills’, die ze ook laat zien wanneer ze bij een wedstrijd van haar zoon aanwezig is, wil ze nu ook op een hoger niveau tentoonspreiden. ‘Ook om te laten zien dat de voetballerij niet alleen een mannenwereld is’, aldus Melanie. ‘Ik hoop op een uitnodiging, want jullie laten mij toch niet ‘buitenspel’ staan’, was haar slotwoord.

Het is komende week aan dit trio om een tactisch plan te bedenken waarmee Granada bestreden kan worden. Donderdag zullen zij samen met Jack de Gier en Marco Heering de basisopstelling formeren en de strijdwijze verder perfectioneren. ,,Ik ben benieuwd naar hun ideeën en kijk ernaar uit om de fans hier in het Yanmar Stadion te ontvangen”, aldus De Gier.

Het complete programma van de Open Dag is hier te vinden.

13 juli 2017

Deel dit artikel: