Informatie omtrent oefenduels Almere City FC

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en dat betekent dat we weer gaan ‘Pezen in de Provincie’. We trekken van gewest naar gewest, om te voetballen tegen mooie opponenten. Komende week wachten oefenduels met PEC Zwolle en het Spaanse Granada. Alle informatie om deze wedstrijden te bezoeken lees je hier.

Dinsdag 18 juli, 19.30 uur: PEC Zwolle – Almere City FC

Op dinsdag 18 juli wacht de oefenwedstrijd tegen Eredivisionist PEC Zwolle. Dit duel wordt gespeeld in het MAC3PARK stadion. Supporters van Almere City FC mogen deze wedstrijd vanuit het gastenvak bekijken. Tickets zijn op de wedstrijddag voor € 7,50 verkrijgbaar aan de stadionkassa bij het gastenvak (jeugd t/m 14 jaar: € 5,00). Let op: alleen contant betalen. Pinnen is niet mogelijk bij het gastenvak! Aftrap: 19.30 uur. Het stadion is vanaf 18.30 uur geopend.

Let op: Parkeren is alleen mogelijk op de parkeerplaats bij het gastenvak. Hiervoor is echter een parkeervoucher noodzakelijk. Deze is gratis aan te vragen bij Almere City FC. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@almerecity.nl. Je ontvangt dan voor aanstaande dinsdag de voucher in je mail.

Adres:
MAC3PARK Stadion
Stadionplein 1
8025 CP Zwolle

Donderdag 20 juli, 19.30 uur: Almere City FC – Granada CF

De traditionele Open Dag van Almere City FC wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen het Spaanse Granada CF, vorig seizoen nog actief in de Primera Division. Uiteraard is dit duel gratis te bezoeken. Supporters zijn al vanaf 17.00 uur welkom in het Yanmar Stadion. Voor het volledige programma van de Open Dag klik je hier.

Adres:
Yanmar Stadion
Competitieweg 20
1318 EA Almere

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

13 juli 2017

Deel dit artikel: