Vandaag: Open Dag Almere City FC!

Vandaag is het zover. Speciaal voor onze fans organiseren we weer de traditionele Open Dag van Almere City FC! Met ditmaal een gevarieerd programma, dat interessant is voor alle sportliefhebbers uit Almere en omstreken. Het klapstuk van de avond vormt de oefenwedstrijd van de A-selectie tegen het Spaanse Granada!

Spaans feestje

Het wordt vanavond een Spaans feestje in het Yanmar Stadion, dat om 17.00 zijn deuren opent voor het publiek. Ons horecaplein wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een Plaza Española, inclusief sangria, tapas en sfeervolle muziek. Bovendien worden er voor de jeugd verschillende activiteiten georganiseerd. 

Voetbal versus hockey!

Om 18.00 staat de aftrap gepland van een uniek duel. Het eerste elftal van de Almeerse hockey club komt op bezoek! De ploeg die zich afgelopen seizoen knap wist te handhaven in de Hoofdklasse speelt een voorwedstrijd tegen Jong Almere City FC. Een bijzondere wedstrijd, want er wordt één helft gevoetbald en één helft gehockeyd. Wie komt als winnaar uit deze speciale strijd?

Spelerspresentatie

Tussen 18.45 uur en 19.30 uur is het tijd voor de officiële spelerspresentatie van zowel Jong Almere City FC als het eerste elftal. Oude bekende en nieuwe gezichten zullen op het veld verschijnen. Maak kennis met de nieuwe equipe van hoofdtrainer Jack de Gier!

Almere City FC – Granada CF

De Open Dag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tussen het eerste elftal van Almere City FC en het Spaanse Granada CF, vorig seizoen nog actief in de Primera Division. Een belangrijk oefenduel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Gedurende de eerste helft zitten twee supporters als ‘hoofdcoaches’ op de bank. Zij hebben in samenspraak met Jack de Gier en Marco Heering de basisopstelling gemaakt en het is aan hen om de ploeg deze eerste 45 minuten aan te sturen!

Overzicht programma Open Dag

- 17.00 uur: Yanmar Stadion Open
- Vanaf 17.00 uur: Voetbalactiviteiten voor de jeugd
- Vanaf 17.00 uur: Spaanse gezelligheid op horecaplein
- 18.00 uur: Jong Almere City FC - Almeerse HC (voetbal vs hockey)
- 19.00 uur: Spelerspresentatie beloftenploeg + eerste elftal
- 19.30 uur: Almere City FC – Granada CF (supporters op de bank)

We hopen jullie te zien op donderdag 20 juli!

20 juli 2017

Deel dit artikel: