Almere City FC trapt af voor nieuw seizoen

Frisse koppies en een hoop enthousiasme op het veld in het Yanmar Stadion. De A-selectie van Almere City FC is maandagochtend officieel begonnen aan het seizoen 2017/2018. Dat gebeurde onder belangstelling van de regionale media en een groepje trouwe supporters.

Tijdens de twee uur durende training werkten de spelers aan hun conditie, deden zij verschillende oefeningen met de bal en werden meerdere partijspellen afgewerkt.

Met Leeroy Owusu, Delvechio Blackson en Charlie Telfer verschenen er drie nieuwe gezichten op het veld. Owusu wordt gehuurd van Ajax, terwijl Blackson is overgekomen van Cambuur. Telfer is de komende twee weken op proef in het Yanmar Stadion. De 22-jarige middenvelder uit Schotland is afkomsting van Dundee United.

Daarnaast maakten ook Anass Ahannach, Achille Vaarnold en Nicky van Hilten – vorig seizoen uitkomend voor de beloftenploeg – deel uit van de groep.

Aanstaande vrijdag staat de eerste oefenwedstrijd gepland voor de equipe van trainer Jack de Gier. Om 19.00 uur speelt de ploeg dan tegen Zeewolde.

De eerste competitiewedstrijd vindt plaats op vrijdag 18 augustus. Almere City FC reist dan af naar Nijmegen voor het treffen met Eredivisiedegradant NEC.

Meer video's van Almere City? Ga naar www.almerecity.tv.

Foto's Ron Baltus, www.sportshots.pro

4 juli 2017

Deel dit artikel: