Openingsinterview Jack de Gier op nieuw televisiekanaal!

Met trots lanceert Almere City FC vandaag zijn eigen online televisiekanaal. Via www.almerecity.tv zijn voortaan alle ontwikkelingen van de club op de voet te volgen. Een nieuwe stap voorwaarts, waarmee we onze fans een extra dienst bieden die de beleving rondom Almere City FC verder vergroot.

Op het ‘lineaire kanaal’ worden de hele dag door verschillende programma’s afgespeeld en ‘on demand’ kunnen kijkers zelf de video-items selecteren die zij willen bekijken. Het aanbod is groot: Voorbeschouwingen, samenvattingen, verslagen van evenementen, items over de historie, specials en meer.

Uiteraard komen ook de beloftenploeg en de Almere City Youth Academy aan bod. Gedurende het seizoen zal het aanbod continu worden uitgebreid.

Jack de Gier: 'Blij met vertrouwen'

Vandaag trappen we af met een uitgebreid interview met hoofdtrainer Jack de Gier. Hij reageert voor het eerst op de interesse van NEC, zijn beslissing om Almere City trouw te blijven, de huidige staat van de selectie, mogelijke versterkingen en zijn doel voor het komende seizoen. Zeker het kijken waard!

Wacht dus niet langer en ga nu naar www.almerecity.tv. Alle programma’s zijn zonder account te bekijken, maar bezoekers die zich registreren hebben als eerste de mogelijkheid om nieuwe items te bekijken. Zo is het interview met De Gier voor niet geregistreerde bezoekers pas vanaf morgenochtend af te spelen. 

Wij wensen iedereen veel kijkplezier!

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

3 juli 2017

Deel dit artikel: