Almere City FC heeft jouw steun nodig!

Het wordt vrijdag alles of niets voor Almere City FC. Na de black-out in Brabant moet de ploeg van trainer Jack de Gier in het eigen Yanmar Stadion vol aan de bak om zich ten koste van Helmond Sport alsnog te plaatsen voor de halve finale van de play-offs. Winnen met twee goals verschil. Dat is de missie na de 4-2 nederlaag in de heenwedstrijd. Juist nu hebben we jouw steun dan ook harder nodig dan ooit!

Het Yanmar Stadion moet kolken, zodat de equipe van De Gier letterlijk met een Twaalfde Man in het veld staat. Doordat er wel twee uittreffers werden gemaakt volstaat een 2-0 of 3-1 overwinning om door te dringen tot de tweede ronde. Spelers en technische staf beseffen dat het anders moet dan tijdens de laatste twintig minuten in Helmond, maar hebben het geloof dat de klus met jullie steun geklaard kan worden. Ben jij er ook bij?

Wedstrijdinformatie

De wedstrijd tegen Helmond Sport begint vrijdag om 20.45 uur. De deuren van het Yanmar Stadion gaan om 19.00 uur open voor het publiek. Vanaf half acht zal DJ Ron van der Veen muziek draaien op het horecaplein en ook tijdens de rust zorgt hij voor de muzikale omlijsting. Kaarten voor het duel zijn nu online verkrijgbaar via www.almerecity.nl/tickets.

Gratis naar play-offs

Wanneer je voor donderdag 11 mei (12.00 uur) je seizoenkaart bestelt/verlengt, krijg je het ticket voor onze thuiswedstrijd(en) in de play-offs helemaal gratis! 

Let op: Seizoenkaarten zijn niet geldig tijdens de play-offs! Supporters die hun seizoenkaart besteld/verlengd hebben krijgen een gratis e-ticket opgestuurd voor de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

9 mei 2017

Deel dit artikel: