Fantoto nadert spannende ontknoping!

De ontknoping van het seizoen 2016/2017 is in aantocht en daarmee nadert ook de apotheose van onze Fantoto! Wie wint een reis naar het Tottenham Hotspur van Vincent Janssen? Aanstaande vrijdag, na afloop van de uitwedstrijd tegen Helmond Sport, weten we het antwoord op deze vraag.

Een jaar lang konden onze supporters wekelijks de uitslagen van de wedstrijden van Almere City FC voorspellen. Dat heeft verschillende weekwinnaars opgeleverd, die een diner voor twee personen wonnen bij restaurant FINN, Le Baron of Rosita’s. De absolute hoofdprijs bedraagt echter een voetbalreis naar Tottenham Hotspur, geheel verzorgd door Voetbaltrips.com!

Een prachtige ervaring, zeker nu de Engelse topclub zijn thuiswedstrijden in het nieuwe seizoen zal afwerken op Wembley. Nog twee supporters zijn in de race voor deze gave prijs. Eric Kluft staat met 46 punten op pole-position en kan al met één been in het vliegtuig stappen. Er is echter nog één kaper op de kust. Edwin Buitenhuis staat met 42 punten op de tweede plaats en zou vrijdag nog de macht kunnen grijpen.

Dit lukt alleen wanneer hij de uitslag van Helmond Sport – Almere City FC volledig juist voorspelt en Eric Kluft, de huidige lijstaanvoerder, de winnaar van het duel niet juist heeft.

Aanstaande maandag zullen wij via onze website en social mediakanalen de winnaar bekend maken. Deze krijgt rondom de thuiswedstrijd tegen NAC Breda zijn prijs overhandigd! Bij deze laatste wedstrijd van het reguliere seizoen, op vrijdag 5 mei, kunnen alle supporters nog eenmaal de uitslag voorspellen. Deze telt niet meer mee voor het algehele klassement, maar je dingt dan nog wel mee naar de weekprijs.

Wij bedanken alle supporters alvast voor het meespelen en hopen dat jullie ook in het nieuwe seizoen weer deelnemen aan de Fantoto!

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

25 april 2017

Deel dit artikel: