Technische staf blijft ook komend seizoen in tact

In navolging van hoofdcoach Jack de Gier en assistent-trainer Marco Heering blijft ook de rest van de technische staf Almere City FC komend seizoen trouw. Keeperstrainer Jan Splinter, conditie/hersteltrainer Sjouke Tel en videoanalist Leen den Boer hebben allen hun contract met een jaar verlengd.

,,Ik ben er blij mee dat we in deze samenstelling weer een jaar met elkaar doorgaan”, reageert Jan Splinter. ,,Ik heb het nog steeds goed naar mijn bij de club en de samenwerking met de rest van de technische staf is bijzonder prettig. We zijn dit seizoen goed bezig, maar willen het iedere dag beter doen. Dat is ook in het komende jaar weer een mooie uitdaging.”

Het takenpakket van conditie/hersteltrainer Sjouke Tel wordt iets uitgebreid. Hij gaat naast zijn werkzaamheden bij het eerste elftal en Jong Almere City FC, ook de fysieke training in de jeugdopleiding voor zijn rekening nemen. ,,We hebben een plan gemaakt en dan is het mooi om dat verder vorm te geven en ook daadwerkelijk uit te voeren. Verder sluit ik mij aan bij Jan. Het is hier prettig werken, met fijne collega’s”, aldus Tel.

Leen den Boer is sinds dit seizoen als videoanalist werkzaam bij de club. ,,Ik ben blij dat ik met mijn manier van werken en de passie die ik heb voor het voetballen, een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van Almere City FC en de spelers”, vertelt hij. ,,Daarnaast hoop ik komend seizoen mijn steentje bij te dragen aan de volgende stap die Almere City wil zetten.”

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

24 april 2017

Deel dit artikel: